Verzenden & retourneren Inez Producten - Inez Cashmere

Verzenden & retourneren

Retourbeleid & klachtenafhandeling

Wilt u een product retourneren, of heeft u een klacht over onze service? Dan vinden wij het belangrijk om van u te horen. U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail of reguliere post. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat u altijd uw ordernummer vermeldt.

Wij streven ernaar om alle klachten binnen 14 dagen naar tevredenheid op te lossen.

 

Levertijden

Alle producten worden tussen de 2 - 3 werkdagen afgeleverd. 

 

Onze contactgegevens

Boutique Inez

Bloedstraat 24-3

1012 BS Amsterdam

E info@boutique-inez.com

 

 Retourzendingen

Bent u niet tevreden over het product dat u heeft ontvangen? Vul dan ons handige retourformulier in. Als u uw product onbeschadigd en in originele verpakkingsdoos — binnen 14 dagen retourneert, krijgt u altijd uw geld terug.

 Vergeet daarbij niet om ook het ingevulde retourformulier mee te zenden, of stuur ons een mail met daarin:

  • Naam en ordernummer
  • Naam en bankgegevens waarop het bedrag gecrediteerd dient te worden. *Indien u via IDeal of Paypal betaald heeft, storten wij u het verschuldigde bedrag ook via de desbetreffende dienst terug.

Indien u slechts een gedeelte retour zendt geeft u het aantal en type nummer aan van de artikelen welke u retour wilt sturen. Verpak het pakket zorgvuldig, en stuur het samen met de factuur of kopie factuur naar onderstaand adres.

Boutique Inez

Bloedstraat 24-3

1012 BS Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »